Skip to main content

Surferosa

surferosa indie band

Surferosa var et norsk band som startet opp tilbake i år 2000. Dette var et band som tok hele Norge med storm takket være sine unike kostymer, et unikt lydbilde og en stil som virkelig skilte seg ut fra mengden. Bandet har tatt en rekke ulike musikksjangere og blandet sammen til noe som ingen har hørt lignende til tidligere, med inspirasjon fra både elektro-pop, punk, rock og trash pop. Dette syntes godt i både deres fargerike og ville kostymer, deres live opptredener og selvfølgelig i musikken deres.

Surferosa 2000 – 2009

Surferosa finnes riktignok ikke lenger da de i desember 2009 annonserte på sin egen MySpace nettside at det skulle ta en pause fra både turnèer og innspilling. Nå har det altså gått hele syv år og det er fortsatt ikke tegn til at de skal komme tilbake, det er derimot nok av fans som fortsatt har håp om at Surferosa en dag skal bli til Surferosa igjen.

Bandet startet som nevnt allerede opp i 2000 med Mariann som frontfigur og vokalist. Bandmedlemmene kom fra Bø i Telemark og Surferosa ble raskt et populært band rundt i hele Norge! Dette skjedde etter de vant en turnè og innspilling i et studio gjennom en konkurranse for band som het “So What”. Etter dette ble gjennomført fikk bandet en rekke positive tilbakemeldinger og omtaler så de fortsatte videre rundt i hele verden.

Surferosa har vært på turnèer rundt i hele verden som inkluderer både USA, Asia, England og rundt i Skandinavia. Bandet ble også godt kjent for sitt soundtrack de lagde for filmen Bare Bea. Låten Royal Uniform som kommer fra albumet The Force ble også brukt på FIFA 07 videospillet sluppet av EA, hvor den samme låten også ble laget nedlastbar for bruk i Singstar på Playstation 3.

Bandmedlemmer

Vokalist – Mariann Thomassen
Synth – Andy
Trommer – Henrik Gustavsen
Bass – Ziggy
Gitar – Kjetil

LATEST POSTS