Skip to main content

Manatee Racket

manatee racket indie rock norge

Det å starte et band i den lille kystbyen Sandefjord her i Norge, eller nærmere bestemt Sør-Norge er absolutt ikke noe enkel prosjekt. Likevel har dette Indie bandet Manatee Racket vokst seg større og større og gått fra å være et ukjent lokalt band til å spille på velkjente spillehaller og festivaler rundt om i Norge. Det neste steget de vil ta er å bringe musikken videre til resten av Europa. De startet opp i 2006 og har siden den gangen gitt landet vårt både leken og melodiøs indie rock, nå skal vi bli bedre kjent med dem.

Lyden av Manatee Racket

Den store inspirasjonen til Manatee Racket er uten tvil britisk indiepop scenen. Dette bandet kan friste med spennende musikk som de gjerne beskriver som eksperimentell og melodiøs indie rock. Musikken deres er som nevnt allerede inspirert mye av nyere band fra den britiske pop scenen.

I løpet av Manatee Rakcet sin karriere som startet opp i 2006 har bandet fått mye god kritikk for deres underholdende live show. De leverer alltid en intens og underholdende konsert uansett hvor de spiller. Dette sammen med deres raske og fengende indie rock låter levert med en ubeskrivelig entusiasme som kun unge og talentfulle band klarer å levere. Det er flere kritikere som har beskrevet deres konserter på nettopp denne måten.

Fremtiden til Manatee Racket

Bandet som bestpr av Anders Fjellberg, Kristoffer Bonsaksen, Lasse Grotdal og Tim Robin Jacobsen er veldig optimistiske når det kommer til bandets fremtid. Tidligere har de allerede opparbeidet seg erfaring ved å spille på Quartfestivalen og Slottsfjellfestivalen her i landet, to store og populære festivaler. I tillegg har de også spilt på scener som John Dee, Rockefeller og Skuret i Oslo samt Union Rock og Samfundet i Trondheim og Drammen.

Det nyeste steget som bandet har tatt er at de har flyttet til hovedstaden, nemlig Oslo. Dette er i håp om at det vil hjelpe bandet å utvikle seg videre og vokse seg større. Det blir spennende å følge dette bandet videre.

LATEST POSTS