Skip to main content

Heroes & Zeros

heroes and zeros indie rock band

Heroes & Zeroes har etterhvert blitt et band som har satt sine spor i norsk musikkhistorie med deres unike lyd. Bandet startet opp i 2005, så de har allerede lagt hele 10 år med historie bak seg og har uten tvil kommet langt siden den gangen. De har helt siden oppstarten turnert rundt i både Europa og i USA og velger å kalle seg selv for et norsk alternativ rock band.

Heroes & Zeros – Lyden og musikken

Dette bandet har klart å skape sin egen lyd som har klart å skille deg fra band i den samme eller lignende sjander. Musikken som de skaper kan en først og fremst si er veldig utypisk for Norge, hvor de benytter seg store trommer samt gitarlyd som skaper en egen atmosfære. De bruker også mengder med “distorted” bass samt vokaler som man raskt vil kunne kjenne igjen.

Selv om dette bandet består av tre medlemmer, klarer de å skape en mektig opplevelse når de står på scenen og fremfører. Det sies at på deres konserter vil man ofte kunne se opptil flere i publikum som strekker halsen så langt de klarer i håp om å få øyet på en ekstra gitarist eller keyboardist. Disse er selvsagt ingen sted å finne, men under konsertene deres er det vanskelig å tro på det. Heroes & Zeros sier selv at deres lyd aldri kommer til å være ferdig utviklet da de aldri lar seg selv bli fornøyde og er alltid ute etter ny inspirasjon.

Historien og Fremtiden

Med bandet sine 10 år bak seg har de allerede sluppet tre LPer og en håndfull med EPer og live opptak. Helt siden de startet opp i 2005 har de siktet høyt og har gått inn fullt både innen musikken og teksten. Det har vist seg at de virkelig visste hva de holdt på med da de har hatt stor suksess både her i Norge og rundt i resten av verden.

For øyeblikket holder de på å spille inn sitt fjerde album, noe som vil bli utrolig spennende når den blir lansert.

LATEST POSTS