Skip to main content

Bonk

bonk indie band norge

Når bandet Bonk ble startet opp var det hele med et ønske om at et ekstra sett med formler innen norsk rock skulle dukke opp. Det er ikke noe tvil om at disse formlene nå har blitt etablert, takket være dette fantastiske bandet. Nå disse gutta i bandet i tillegg har bakgrunn fra bandet Kung Fu Girls, er man allerede forberedt på noen imponerende saker.

Inspirasjonen og stilen

Bonk er av den typen som vil ha med absolutt alle og har ingen hemninger eller bestemte regler innen musikken de vil bli inspirert av eller ikke. De vil heller ikke bli satt i noen slags bås, noe de faktisk vil unngå så lenge det kan gjøres. Dermed henter de inspirasjon til musikken sin fra en rekke ulike steder og musikk fra både Sonic Youth, Motown, Motorhead og Prodigy har vært gode kilder for dem. Til og med de tilfeldige gatemusikerne i Oslo eller andre steder i verden har gitt dem nyfunnet inspirasjon til å skape deres rå musikk.

Det er derimot ikke sånn at Bonk ikke vet hvilken retning de vil gå, for det er de nemlig ikke i tvil om! Selv om de henter referanser fra mengder med ulike mennesker og artister, sørger dette for at de kommer frem til det resultatet som de hele tiden var ute etter. De vil skape musikk som er sprengfylt med positiv energi og det skal være hardt men likevel melodiøst. Lyden til Bonk er som en skjønn forening av hardcore, rock, pop og punk!

Nytt album

I november i fjor slapp de singelen “Waitin in a Car”, en singel som fikk utrolig mye god kritikk og mye velfortjent oppmerksomhet. Den kunne høres om og om igjen på radioen, noe som virkelig er uvanlig til å være et band som er såpass nytt. I nærmeste fremtid skal de derimot slippe deres album “Western Soul” og de har lovet at dette skal være et friskt pust med rå musikk rett fra Norge. Kanskje noe av det råeste som Norge har hørt på flere år!

LATEST POSTS