Skip to main content

Absinth

absinth band norsk rock

Bandet Absinth har allerede rukket å få hele 13 år med erfaring bak seg og har helt siden de startet, spilt på morsmålet. Dette er uten tvil noe som Absinth er stolte av og ønsker å fortsette med, de spiller kun sine egne låter og de gjør alt sitt arbeid på norsk. Dette er tross alt en norsk rock band. Med sin debut tilbake i 2005 har de fått mange fans og det er stadig vekk noen nye som oppdager dem.

Absinth – Solid Norsk Rock!

Tidligere har Absinth blitt forklart som svett, tungt og tett, noe som faktisk er en veldig god beskrivelse av musikken deres. Deres første plate ble lansert i 2005 med tittelen “Absinth” og fire år etter kom de ut med promoen deres “Solid Norsk Rock!”. De fikk derimot ikke sitt store gjennombrudd før i 2011 med Har du lyst har du lov, et album som fikk mengder med god kritikk fra noen av landets største aviser.

For albumet “Har du lyst har du lov” fikk de blant annet en veldig sterk 8 ut av 10 i NRK P1 fra Under Lupen. Dette var blant annet en utrolig positiv tilbakemelding, spesielt på grunn av at bandet først og fremst ser på seg selv som et liveband. Et band som både ser og høres helt fantastisk ut på scenen mens de leverer morsmålsrock sammen med melodiøse låter, et band som har funnet sin egen lyd.

Har du lyst – har du lov

Noe av det som Absinth virkelig er stolte av er at alle deres låter er 100% originale låter fra Absinth selv. Alle sammen står for melodien samtidig som vokalisten selv står for teksten. Bandet består av fem medlemmer hvor Ted Hansen er vokalist, Espen Bjørge og Erik Norheim er på gitar, Thomas Furuvald spiller trommer og Roger Svenkesen er på bass.

LATEST POSTS